Restaurangchef | Bo på Åland

Restaurangchef

Driftig restaurangchef till Park Alandia Hotell

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. Här finns också restaurang, bar, konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas i baren varje helg året om och vår uteservering har många soltimmar. Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 25 personer året runt.

Nu söker vi en engagerad och erfaren kollega till en heltidstjänst som restaurangchef.

Dina arbetsuppgifter

Som restaurangchef kommer du ansvara för hela restaurangverksamheten och dess utveckling parallellt med vår köksmästare. Du jobbar proaktivt med service, försäljning, intäkter, lönsamhet, medarbetar- och gästnöjdhet. Ditt ansvar omfattar både det administrativa och det operativa och du kommer även att vara en del i den dagliga driften. Du har personalansvar och tar hand om rekrytering, schemaläggning och medarbetarsamtal. Som ledare har du förmågan att inspirera och coacha dina medarbetare. Du är drivande och resultatorienterad och tycker att service och värdskap är bland det roligaste som finns. Du sporras av ett högt tempo och du är beredd att jobba på när det behövs. Som restaurangchef kommer du att ingå i vår ledningsgrupp.

Vi söker dig som

-är genuint intresserad av människor och service

-har ett stort mat- och vinintresse

-har nått framgångar med att leda medarbetare

-har flera års erfarenhet inom branschen

-har helst restaurang- och eller sommelierutbildning

-har god datorvana och mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Finska är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person är du ödmjuk, kreativ och resultatinriktad. Du vill ha roligt på jobbet och sätter stolthet i att leverera äkta service. Du är självständig, ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Du har en naturlig förmåga att planera, utföra och följa upp ditt arbete. Du trivs att arbeta med förbättring och utveckling, är flexibel och inte rädd för förändringar. Om du även är duktig på marknadsföring och sociala media blir vi extra glada.

Kvalifikationskrav

Vi önskar att du har flera års erfarenhet i en ledande position. Gärna med erfarenhet inom restaurang och bar. Du är ambitiös och innovativ, har en positiv attityd och är en god och engagerad kollega som trivs i ett relativt litet team.

Varaktighet

Tjänsten är en fast heltidstjänst. Anställningen börjar enligt överenskommelse, så snart som möjligt.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Har du frågor kontakta VD Zaida Blomsterlund.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till zaida@parkalandia.com!

Sista ansökningsdag
30.11.2021
Kontakta

VD Zaida Blomsterlund, zaida@parkalandia.com, 040-7731740

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax