Reservdelsförsäljare / Servicerådgivare

Teknikpartner i Mariehamn är ett helägt dotterbolag inom Transmarkoncernen. Specialkompetens är teknik och tunga fordon. Det intressanta i ett arbete hos oss, förutom branschen i sig, är teknikens utveckling och all den specialkompetens som vi har tex inom motor, diagnostik, kylmaskiner samt broms-, pneumatisk och hydraulisk utrustning. Förutom verkstads- och serviceutrymmen har vi även bromsprovningshall och tvättlinje.

Vår verksamhet växer och därför söker vi nu en kombinerad RESERVDELSFÖRSÄLJARE/SERVICERÅDGIVARE.

Du kommer att vara vårt ansikte utåt och möta våra kunder både över disk och per telefon. Du ser till att varje kund får rätt hjälp, rätt information och rätt pris. Du bokar in verkstadsarbeten, håller kontakten med kunden och lämnar ut den färdiga bilen.

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet av reservdelsförsäljning. Du tycker att det är kul med nya utmaningar, har lätt för att arbeta i grupp samt förstår vikten av kundservice och kundvård. Du har viss fordonsvana och ett intresse för bilar så att du på ett förtroendeingivande sätt kan prata med våra kunder om deras fordon. Eftersom en stor del av våra reservdelsleverantörer finns i Fastlandet är det även bra om du kan finska.

Vi erbjuder dig att vara med och sätta din prägel på vår verkstad och aktivt bidra till en god företags- och kundkultur!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetstid
heltid
Skicka ansökan till

Skicka din fritt formulerade ansökan jämte löneanspråk till rekrytering@transmar.fi

Sista ansökningsdag
01.04.2019 - 00:00
Kontakta
Mer information om arbetet ger verkstadschef Johan Hedbom, 020 1260596
Teknikpartner Ab, Vikingagränd 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax