Receptionistbiträden | Bo på Åland

Receptionistbiträden

Vi söker nu RECEPTIONISTBITRÄDEN till Gröna Uddens Camping. Gillar du att jobba varierat? Tycker du om att ta eget ansvar? Har du intresse av att jobba en sommar på Åland? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat in- och utcheckning av våra gäster, förberedelse av ankomster, uthyrning av cyklar och segways, hantering av inkommande bokningar och kassaarbete. Du är den första gästen möter, så du bör ha ett stort intresse av att jobba i serviceyrket, vara ansvarsfull och tycka om att möta nya människor. Att arbeta över avdelningsgränserna, när så behövs, är något du anser vara en självklarhet. Det läggs stor vikt vid att du som person är positiv och flexibel och då det stundtals är stressigt så söker vi dig som både klarar av att arbeta i ett högt tempo men samtidigt klarar av att sysselsätta dig när det är lugnt.

Du som sökande skall vara minst 18 år gammal, behärska engelska, svenska och finska i tal och skrift, samt gärna jobbat inom service/turism tidigare.

Alkopass är även önskvärt.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
början av juni
Arbetets varaktighet
första veckan i augusti
Skicka ansökan till

Ansökningar skickas till gronaudden@aland.net.

Ansökningar behandlas löpande.

Sista ansökningsdag
28.02.2020
Kontakta

Lars Luoma, 018-528 711, gronaudden@aland.net

Gröna Uddens Camping, Östernäsvägen, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax