Psykolog | Bo på Åland

Psykolog

Barn- och ungdomskliniken lediganslår följande vikariat, att sökas senast 08.10.2021: psykolog, till barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Mariehamn, Åland.

Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen är en öppenvårdsmottagning för barn och ungdomar i åldersgruppen 0-17 år samt deras familjer. Vår uppgift är att bedöma och behandla barn och unga med psykiatrisk sjukdom. Det multiprofessionella teamet består av sjukskötare, socialkurator, musikterapeut, ST-läkare, barn- och ungdomspsykiater samt psykologer. Vi har nära samarbete med skolor, daghem, socialtjänst och den övriga hälso-och sjukvården.

Arbetsuppgifter:

Som psykolog på mottagningen deltar du i samarbete med övriga teammedlemmar i utrednings- och behandlingsarbete med barn, ungdomar och deras föräldrar. Vi erbjuder olika former av behandling utifrån en gemensam värdegrund och bedriver ett fortlöpande utvecklingsarbete för insatser av hög kvalitet som gynnar utvecklingen hos de barn och ungdomar vi träffar. Du har tillgång till handledning.

Kvalifikationer:

Det här jobbet passar dig som tycker om att ha många och varierande arbetsuppgifter. Meriterande är vana från utredningar av barn och ungdomar med neuropsykiatriska frågeställningar, andra utredningar samt terapiutbildning. Erfarenhet av arbete med barn och ungdomar är en fördel. Både förmåga att arbeta självständigt och i team värdesätts högt.

Den som anställs på barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen ska uppvisa straffregistersutdrag enligt landskapslag om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som ska arbeta med barn. Utdraget får inte vara äldre än 6 månader.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Kompetenskrav: psykolog

Vi kan erbjuda ett intressant och stimulerande arbete i ett välfungerande team. ÅHS hjälper till med bostadsanskaffning.

Närmare upplysningar ger avdelningschef Camilla Winberg.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
31.3.2022
Lön
enligt avtal
Skicka ansökan till

Välkommen med din ansökan och CV till:

Ålands hälso- och sjukvård

klinikchef Christian Johansson,

PB 1055

AX-22 111 Mariehamn

eller per epost christian.johansson@ahs.ax

Sista ansökningsdag
08.10.2021 - 12:00
Kontakta

Avdelningschef Camilla Winberg, +358-18-5355

Ålands hälso- och sjukvård, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax