Projektledare/Affärsutvecklare | Bo på Åland

Projektledare/Affärsutvecklare

Vi lediganslår en befattning som projektledare/affärsutvecklare för projektet Åland Gear Up! under tiden snarast - 30 juni 2023

Högskolan på Åland har i samarbete med Visit Åland och Ålands Näringsliv beviljats finansiering från ESF-fonden för att driva ett tvåårigt utbildningsprojekt riktat mot anställda och verksamhetsinnehavare inom turismbranschen. Målsättningen med projektet är att höja kompetensnivån inom tre områden; digital marknadsföring, affärsutveckling och hållbar utveckling inom turismsektorn.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har kompetens i och erfarenhet av entreprenörskap och arbete inom turismbranschen. Du förstår hur digitalisering kan användas för att skapa affärsnytta och du brinner för att utveckla både medarbetare och verksamhetsinnehavare inom turismbranschen. Du har tidigare erfarenhet av projektledning och besitter en god erfarenhet av turismsektorn och dess möjligheter.

Vi söker dig som är självständig, strukturerad, målinriktad och drivande. Du är kommunikativ, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du har lätt att uttrycka dig på svenska i tal och skrift, övriga språkkunskaper är meriterande. Ytterligare förväntar vi oss att du har en god kännedom om FN:s hållbarhetsmål samt Utvecklings- och hållbarhetsagenda för Åland och har förståelse för hur företag kan behöva beakta dessa i sin verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som projektledare/affärsutvecklare i Åland Gear Up! har du ett helhetsansvar för projektets resultat och projektbudget. Dina arbetsuppgifter varierar men är i första hand att ta fram olika utbildningspaket inom givna områden, marknadsföra utbildningspaket samt värva deltagare till utbildningen. Inom projektet ska även erbjudas verksamhetsförlagda utbildningar, vilket är en viktig uppgift för projektledaren/affärsutvecklaren.

Behörighetskrav

Högskoleexamen med lämplig inriktning.

Lön

Enligt landskapets tjänstekollektivavtal, 3296,15 - 4175,92 € inkl allmänna tillägget 121,24 €, beroende på antal erfarenhetsår.

Arbetstid

Heltid, 36,25 h/vecka

Frågor

Har du frågor om befattningen får du gärna kontakta FUI-ansvarig Paula Linderbäck eller vicerektor Sven Schauman.

Viktig information till sökande

När du skickar in din ansökan till oss får du alltid ett automatiskt svarsmeddelande per e-post att vi har mottagit din ansökan. Om du inte får ett sådant meddelande behöver du ta kontakt med vår administrativa chef Anna Janson, tfn +358 (0)18 537 775, anna.janson@ha.ax.

Välkommen att bli en del av vårt glada gäng vid Högskolan på Åland!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
snarast
Arbetets varaktighet
30.6.2023
Lön
3296,15-4175,92 €
Skicka ansökan till

Din ansökan med cv och ev andra dokument och meriter som du vill åberopa vill vi ha i PDF-format. Vi önskar att du skickar dem per e-post med märket "Projektledare Åland Gear Up!" till adressen jobb@ha.ax

Sista ansökningsdag
31.10.2021
Kontakta

FUI-ansvarig Paula Linderbäck, +358 (0)18 537 788, paula.linderback@ha.ax
Vicerektor Sven Schauman, +358 (0)18 537 766, sven.schauman@ha.ax

Högskolan på Åland, Navigationsskolegränd 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax