Projektledare för ungdomsprojekt

SKUNK - skärgårdsungdomarnas intresseorganisation söker PROJEKTLEDARE för Leaderprojektet Demokrati med film i Skärgården.

Ett projekt som ska ge ungdomar, främst mellan 13-18 år, möjlighet att få kunskap om demokrati och deras rättigheter och möjligheter till påverkan i samhället samt kunna använda film som redskap för att uttrycka sig. Men också lära sig om hur filmer går att använda för att föra fram budskap, hur film idag används i samhället och hur man kritiskt granskar filmer. Projektet ska också ge möjlighet för ungdomar att utveckla sig själva och med hjälp av moderna, digitala metoder kunna utveckla samhället de lever i på kort och på lång sikt.

De ska också få kunskap i hur de själva kan påverka och arrangera aktiviteter eller annat utifrån sina intressen.

Projektet ska ordna workshops i skolor, skapa läger och utveckla film som sommarjobb. Projektet genomförs huvudsakligen i Ålands skärgård.

Motsvarande 40% av heltid med flexibla arbetstider, även vissa helger och kvällar. I arbetsuppgifterna ingår att leda, planera, genomföra, utvärdera och redovisa projektet i samarbete med övrig personal, styrelse och verksamhetsledare.

Uppdraget är 1 år med start under hösten, så snart som möjligt och enligt överenskommelse. Du som söker ska ha såväl praktisk erfarenhet av att arbeta med ungdomar och ha idéer kring film och demokrati-temat.

Du skall ha lätt för att samarbeta med interna och externa partners och ha hög kvalitetsmedvetenhet. Du bör vara strukturerad i ditt arbete, ha sinne för logistik och god organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av projektledning och ekonomisk redovisning är meriterande. Du bör kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god initiativförmåga.

B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
under hösten, så snart som möjligt
Arbetets varaktighet
ca 1 år
Skicka ansökan till

Ansökan skickas till info@skunk.ax
I ansökan bör finnas referenser, CV, personligt brev och löneanspråk.

Sista ansökningsdag
16.09.2019
Kontakta

Verksamhetsledare Mia Hanström, 0400 784 871, info@skunk.ax

SKUNK - intresseorganisationen för ungdomar i skärgården r.f, c/o Mia Hanström, 22820 KUMLINGE

Site by Strax