Projektledare | Bo på Åland

Projektledare

EL, VVS, AUTOMATION, BIM, ENERGI, MILJÖ, BRAND, PROJEKTLEDNING

Att vara med och utveckla samhällsbyggnad och teknik är vår passion. Att göra det på ett hållbart och inkluderande sätt är för oss självklart.

Vi är teknikkonsulter med en rad olika kompetenser; Installationsprojektering, energi- och miljö, installationsledning, fastighetsautomation m.fl. Med stort hjärta för människor och teknik så tar vi oss an utmaningen att utveckla både oss som bolag och samhället i stort genom att tänka nytt, tänka stort och tänka helhet. Vill du vara med på vår resa mot framtidens hållbara samhälle?

Vi söker dig som har ett antal års erfarenhet inom samhällsbyggnadsområdet och som vill vara med och utveckla vår verksamhet vidare på Åland. Vi ser gärna att du redan idag har ett nätverk inom branschen. Kunderna kan vara allt från byggherrar till entreprenörer.

Vem är du?

Du har en relevant utbildning och har erfarenhet inom branschen, kanske jobbar du idag som entreprenör eller projektör inom teknik som EL, VVS, AUTOMATION, BIM, ENERGI, MILJÖ, BRAND, PROJEKTLEDNING och är redo att ta nästa steg i karriären.

Du är engagerad, prestigelös och har lätt för att skapa kontakter med både kollegor och uppdragsgivare. Du vill och kan ta ansvar för projektens genomförande samt är beredd att satsa lite extra när det behövs.

Självklart har du god branschkunskap och ett brinnande intresse av att lära dig mer.

Är du engagerad, har ett starkt driv, tycker om att arbeta i team och är flexibel? Hos oss har du i så fall alla möjligheter till ett varierat och spännande arbete i en stimulerande miljö. Gemenskap, trivsel och nytänkande är viktigt för oss. Vi har roligt på jobbet helt enkelt!

Varför Bengt Dahlgren

Med en tro att jobbet är en del av livet strävar vi dagligen efter balans och att skapa något att längta till. Därför ger vi varje individ möjligheter att utvecklas på såväl tekniskt som personligt plan. Vårt kontor på Åland består i dag av fyra medarbetare men vi har tillväxt på agendan. Kontoret samarbetar med Stockholmsbolaget där du har ytterligare ca 180 kollegor inom samtliga av våra verksamhetsområden, Installation, Energi & Miljö, Bygg & Fastighet och Brand & Risk.

Vår kultur präglas av ett stort och varmt hjärta där utveckling sker genom samarbete, att dela med sig av kunskap och att våga prova. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet så hos oss sätter vi medarbetaren i fokus och satsar på varje individ med både teknisk och personlig utveckling. Vår marknad är i första hand Norden med fokus Åland och Stockholm. Resor kan ingå i arbetet.

Är du vår nästa kollega? Välkommen till en arbetsplats där vi älskar att utmana normer och att jobba för miljön.

Du är hjärtligt välkommen med din ansökan. Skicka den gärna så snart som möjligt då platser kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Hoppas att vi hörs!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
ordinarie tjänst
Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Nic Häggblom, +46734258162, nic.haggblom@bengtdahlgren.se

Bengt Dahlgren Åland, Östra Esplanadgatan 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax