Projektkoordinator | Bo på Åland

Projektkoordinator

VÅR VERKSAMHET

På fastighetsavdelningen arbetar 10 personer, avdelningen ingår i stadens infrastruktursektor och förvaltar drygt 40 fastigheter på totalt ca 80 000 m2 i Mariehamn. Inom sektorn finns också kansli, räddningsverket och samhällstekniska avdelningen.

Fastighetsavdelningen är en serviceorganisation till stadens verksamheter och tillhandahåller lokaler lämpliga för verksamheternas behov. Dit hör bland annat barnomsorg, skolor och äldreomsorg. Fastighetsavdelningen förvaltar byggnaderna och ansvarar för löpande och planerat underhåll samt nyproduktion.

DINA ARBETSUPPGIFTER

I din roll kommer du i huvudsak att arbeta tillsammans med avdelningens projektingenjör, men har även eget ansvar att projektleda mindre byggprojekt, främst planerat fastighetsunderhåll. Du kommer också att bistå projektingenjören att bevaka byggherrens intressen vid planering och byggande. Till de huvudsakliga arbetsuppgifterna hör byggprojektadministration, projektledning av mindre byggprojekt, främst planerat underhåll och ansvar för digital struktur och hantering av byggrelaterade ärenden i vårt ärendehanteringssystem. Du utgår från fastighetsavdelningens kontor och arbetar där till största del. Att besöka våra fastigheter är en daglig del av arbetet. Din förman är projektingenjören.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS

Vi söker dig som har treårig yrkesexamen i byggnadsteknik samt god förtrogenhet med planerat fastighetsunderhåll.

Vi vill att du har minst 3 års tidigare arbetslivserfarenhet inom området och har god datorvana och förmåga att strukturerat arbeta med ärendehantering och projektstrukturer digitalt. B-körkort är ett krav.

VILLKOR

Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning med inledande prövotid om 6 månader.

Tjänstgöringsgrad är heltid, 36,25 timmar / vecka

Tillträde snarast möjligt, preliminärt 3 januari 2022.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
03.01.2022
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
07.12.2021 - 23:59
Kontakta

Fastighetschef David Janson, tel. 018-531 520
david.janson@mariehamn.ax

Mariehamns stad, Elverksgatan 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax