Projektanställd

Regnbågsfyren rf söker en PROJEKTANTÄLLD

Regnbågsfyren planerar utveckla hbtqia-certifieringsverksamhet för företag, arbetsplatser och organisationer på Åland med syfte att höja kunskapen om hbtqia, normer kring kön och sexualitet samt förbättra förutsättningarna för inkludering på Åland. I anställningen ingår även arbete med evenemanget Åland Pride.

Projektanställning med uppdrag att ta fram och utveckla koncept och material för hbtqia-certifiering på Åland, sköta bland annat ansökningar, anmälningar, bokningar, redovisning, sammanställa utvärdering, redovisning samt ansvara för det pedagogiska upplägget.

Tjänsten är en visstidsanställning på deltid med start enligt överenskommelse och varaktighet till och med 29 februari 2020, med chans till förlängning. Beroende på hur arbetet fortlöper och vilka medel som kommer in kan det även finnas möjlighet att höja anställningsgraden.

Du skall ha lätt för att samarbeta med interna och externa partners och ha hög kvalitetsmedvetenhet. Du bör vara strukturerad i ditt arbete, ha sinne för logistik och god organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av projektledning och ekonomisk redovisning är meriterande. Du bör kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god initiativförmåga då du till stor del driver projektet på egen hand. B-körkort och tillgång till bil är en förutsättning.

Anställningarna sker under förutsättning att bidrag beviljas.

Lön: Enligt överenskommelse

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
29.02.2020, med chans till förlängning
Arbetstid
deltid
Skicka ansökan till

Ansökan bör vara Regnbågsfyren tillhanda snarast, då intervjuer sker löpande.
Ansökan skickas till info@regnbagsfyren.ax
I ansökan bör finnas CV och personligt brev.

Sista ansökningsdag
05.06.2019 - 00:00
Kontakta
Frågor riktas till Sofia Enros, verksamhetsledare, 040 146 1888
Åländska hbt-föreningen Regnbågsfyren r.f., Ålandsvägen 40, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax