Project Manager och Project Engineer | Bo på Åland

Project Manager och Project Engineer

Ecomar Ab är ett åländskt privatägt aktiebolag, grundat år 2009, med huvudkontor i Mariehamn på Åland. Vi planerar och levererar el-, automations- och mekaniska installationer, till exempel avgasrening, barlastvattenrening, bränsleoptimering samt olika tekniska lösningar inom den marina sektorn. Ecomar Ab jobbar på en global marknad med de ledande systemleverantörerna och operatörerna.

Vi har idag åtta personer fast anställda och hyr in ytterligare arbetskraft till de projekt som utförs. Vi erbjuder möjlighet att arbeta i en global organisation som lägger stort fokus på den enskilda individen och där varje anställd bidrar till att förbättra organisationen.

Ecomar Ab stärker nu organisationen och söker både

Project Manager och Project Engineer

Är du nyutbildad och i början av din karriär? Har du ett stort driv och nyfikenhet inom området? Känner du att när du blivit varm i kläderna gärna reser mycket och vill ta eget ansvar? Du skulle då passa utmärkt som Project Engineer, och här finns också stor möjlighet att med tiden avancera vidare till Project Manager.

Eller har du tidigare erfarenhet inom projektledning och vill ha en ny utmaning? Som Project Manager driver du projekt med allt vad det innebär från kundkontakt, kalkyler, offerter och samordning till arbetsledning på plats, ekonomisk uppföljning samt rapporter för projektavslut.

Oberoende om du arbetar som Project Manager eller Project Engineer kommer du ingå i ett team med stor transparens där vi vid behov hjälps åt och diskuterar oss fram till lösningar. Arbetet är spännande och utmanade i en internationell miljö där du får möjlighet att arbeta i en roll som kräver både självständighet och en god samarbetsförmåga, inte minst med våra kunder.

Vem är du?

Du är troligen utbildad högskoleingenjör eller motsvarande inom relevant område. Det är meriterande med arbete inom till exempel automation, elteknik, programmering, installations- och projektarbete.

Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är en förutsättning. Du måste inte bo på Åland, men det är bra om du har möjlighet att besöka huvudkontoret ibland. Internationella resor är en stor del av arbetet.

Vi söker dig som är en nyfiken, driven problemlösare med en vilja att lära dig mer inom nya områden.

Vi erbjuder:

En möjlighet att få utvecklas i ett framgångsrikt företag där vi främjar innovationsförmåga, framåtanda och kundens värde. Du blir del i ett härligt team där du får ett stort ansvar och möjlighet att påverka.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
januari 2022 eller enl överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Låter det intressant?

Då är du välkommen att skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till career@ecomar.fi så snart som möjlig då vi gör ett löpande urval.

Sista ansökningsdag
07.12.2021
Kontakta

VP Operations Caj Persson, +358 405 018 056, career@ecomar.fi

Ecomar Ab, Östra Esplanadgatan 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax