Product Specialist till Team Credits | Bo på Åland

Product Specialist till Team Credits

Är du driven, strukturerad, ekonomi- och teknikintresserad? Är du dessutom nyfiken på Agila metoder - då är det exakt dig vi söker!

Till vårt Credits team söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens kreditlösningar för banker och finansiella institut.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, social och gillar när det är många saker på gång.

Du behöver vara flexibel, noggrann och ha öga för detaljer. Du är strukturerad och lättlärd och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Tidigare erfarenhet från arbete inom kreditområdet är meriterande.

Du är en lagspelare som gärna tar ansvar och vill leverera lösningar med hög kvalitet.

I rollen som Product Specialist är kommunikation det viktigaste verktyget och du behöver därför ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, finska är meriterande.

Vad kan Crosskey erbjuda dig

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen miljö med snabba förändringar tillsammans med drivna och kunniga kollegor.

Dina utmaningar

Till ditt ansvar i utvecklingskedjan hör framförallt kravställning och test. Erfarenhet av tester och testautomation är inte ett krav, det kan vi lära dig - men vi hoppas att det väcker din nyfikenhet.

I rollen som produktspecialist är du också i mångt och mycket länken mellan våra utvecklare och våra kunders specialister.

Placeringsort för tjänsten är Mariehamn.

För mer information kan du kontakta Team Manager Benny Mattsson eller HR Manager Monika Sigmark.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Sänd din ansökan idag eller senast den 31 oktober 2021 https://www.crosskey.fi/career/. Intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag
31.10.2021
Kontakta

Team Manager Benny Mattsson, +358 40 735 9003
HR Manager Monika Sigmark, +358 40 717 8456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax