Product Specialist | Bo på Åland

Product Specialist

Product Specialist till Cards & Mobile Payments

Är du driven, strukturerad, analytisk och logisk? Är du dessutom nyfiken på Agila metoder då kan du vara den vi söker. Som person ser vi gärna att du är en driven "doer" där du tar ärenden från A till Ö. Du är framtidsorienterad, lösningsfokuserad och med ett starkt driv att göra det bästa för kunden och ditt team för att nå era mål.

Till Cards & Mobile Payments söker vi dig som vill vara med och skapa framtidens betalningslösningar för banker och finansiella institut.

Din profil

Vi söker dig som är nyfiken, social och gillar att ha många bollar i luften.

Du behöver vara ansvarstagande, flexibel, noggrann och ha öga för detaljer. Du ser helheter och är strukturerad samt har en logisk och analytisk förmåga som hjälper dig att förstå processer och hitta lösningar på problem. Du får gärna vara intresserad av att läsa dokumentation och av att upprätta kravspecifikationer på basen av materialet. Du är lättlärd och delar gärna med dig av din kunskap till dina kollegor i teamet. Egenskaper som strukturerad, kommunikativ, drivande, analytisk och med god logisk förmåga värderas högt i rollen, om du dessutom har erfarenhet av eller intresse för ekonomi, teknik och programmering är det meriterande.

Du är en lagspelare som gärna tar ansvar och vill leverera lösningar med hög kvalitet.

I rollen som Product Specialist är kommunikation det viktigaste verktyget och du behöver därför ha lätt att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska, då bägge används som arbetsspråk i det dagliga arbetet.

Vad kan Crosskey erbjuda dig

Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av professionalism, öppenhet och genuint engagemang. Vi erbjuder dig en kul och utmanande arbetsplats i ett nytänkande företag där våra anställda står i fokus. På Crosskey jobbar vi med frihet under ansvar där du får jobba i en öppen miljö med snabba förändringar tillsammans med drivna och kunniga teamkollegor.

Din roll

Till ditt ansvar i utvecklingskedjan hör framförallt analys, kravställning och test. Erfarenhet av att driva mindre uppdrag eller projekt och testprocesser är också meriterande. Förmågan att förstå en processkedja är viktig. I rollen som produktspecialist är du också i mångt och mycket länken mellan våra utvecklare och våra kunder.

Placeringsort för tjänsten är Mariehamn. Tjänsten är på heltid men även deltid kan diskuteras. Sänd din ansökan till https://www.crosskey.fi/sv/arbeta-hos-crosskey/ så fort som möjligt då vi intervjuar löpande men senast 26 februari 2021. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

För mer information: Delivery Manager Ann Sande-Ketola eller HR Manager Monika Sigmark.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
26.02.2021
Kontakta

Delivery Manager Ann Sande-Ketola, Ann.Sande-Ketola@crosskey.fi, 040 486 4120
HR Manager Monika Sigmark, 040 7178 456

Crosskey Banking Solutions Ab, Elverksgatan 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax