Processägare

Motiveras du av att vara med och utveckla, förbättra, kravställa samt förvalta system så är det här ett jobb för dig!

Vi söker nu en driven processägare till Affärsstöd vid vårt huvudkontor i Mariehamn. Tjänsten är ett moderskapsvikariat t.o.m. 31.12.2020.

Du deltar som expert i olika uppdrag som berör Betalningar, vilket innebär bl.a. kravställning, planering, genomförande samt ansvar för acceptanstester. I dina arbetsuppgifter ingår även felsökning och intern support.

I din roll kommer du att bland annat initiera och driva utveckling av arbetsprocesser för den finska och svenska verksamheten samt dokumentera dessa. Du ansvarar också för arbetsbeskrivningar och processdokumentation samt genomförande av internutbildningar gällande betalningar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor och systemleverantörer.

Som person ser vi att du behöver vara strukturerad, ha ett analytiskt tänkande med lösningsfokus och du har förmåga att själv driva dina arbetsuppgifter. I rollen behöver du även kunna anpassa dig till ändrade omständigheter, ha ett konsultativt förhållningssätt samt ha mycket god förmåga att samarbeta.

Vi ser gärna att du har lämplig utbildning på högskolenivå och kännedom inom finansbranschen. Erfarenhet av utveckling av IT-system och språkkunskaper i finska är en merit. Önskat tillträde är snarast möjligt.

Om oss

År 1919 grundades Ålandsbanken och är sedan 1942 börsnoterad i Helsingfors. Ålandsbanken skapar värde för företag och människor som värderar relationer genom att leverera den stora bankens tjänsteutbud med den mindre bankens omtanke och förnuft. Koncernen omsluter € 4,600.000.000 och har idag ca 700 anställda fördelat på kontor på Åland, Finland och Sverige.

Ålandsbanken är en annorlunda bank som väcker uppmärksamhet med vårt fokus på goda kundrelationer, sunt förnuft och kvalificerade ekonomiska tjänster. Vi befinner oss i en stark utvecklingsfas och söker nu dig som attraheras av höga ambitioner och stort personligt engagemang.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
snarast möjligt
Arbetets varaktighet
31.12.2020
Skicka ansökan till

Vi behandlar ansökningarna löpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag via https://candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationFo...

Sista ansökningsdag
28.04.2019 - 00:00
Kontakta
gruppchef Daniel Melander eller HR-specialist Marie Löfström tfn 0204 29011.
Ålandsbanken Abp, Nygatan 2, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax