Personlig assistent | Bo på Åland

Personlig assistent

Avdelningen för socialservice i Mariehamn söker en PERSONLIG ASSISTENT till en person med funktionsnedsättning som tillsvidare anställning.

Arbetsuppgifter: Främst assistans i hemmaträning, aktivering och assistans i olika sysslor i det dagliga livet samt i utevistelser.

För arbetet fodras: Minst 18 år fyllda.

Arbetet ges till person som är pålitlig, kreativ, inspirerande och är ansvarstagande och ger ett positivt bemötande samt har ett intresse och fysik för att assistera en person med rörelsesvårigheter. En god förståelse och kommunikation i det svenska språket krävs eftersom personen som behöver assistans har talsvårigheter. En handbok överlämnas vid ansökningstillfället vilket arbetssökanden ska läsa igenom innan anställningen.

Arbetet börjar: Så fort som möjligt enligt överenskommelse, en prövotid kan komma i fråga.

Arbetstid: 11h/vecka till högst 15h/vecka.

Ansökningstid: Sista ansökningsdagen är den 15.10.2020, rekrytering sker löpande.

Information om rekryteringen: Arbetsgivare är personen med funktionsnedsättning och intressebevakaren. Ansökningarna sänds per e-post till personens intressebevakare/närståendevårdare som stödjer rekryteringen och hjälper till att leda assistansen.

Närmare information ges på telefontiden måndag-fredag 09-10.00 eller på email till socialarbetare Ingela Högman och Camilla Johansson.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående eller enligt överenskommelse
Lön
enligt akta-avtal
Skicka ansökan till

Skriftlig ansökan på svenska sänds med cv sändes per e-post till ingela.hogman@mariehamn.ax eller camilla.johansson@mariehamn.ax

Sista ansökningsdag
15.10.2020
Kontakta

Socialarbetare Ingela Högman, 531738, ingela.hogman@mariehamn.ax
Camilla Johansson, 531718, camilla.johansson@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax