Personlig assistent | Bo på Åland

Personlig assistent

Jag är en 29-årig kvinna som kommer att flytta från Helsingfors till Åland i början av sommaren. Eftersom jag har en CP-skada sitter jag i rullstol och kommunicerar via hjälpmedel. Jag har även kraftiga tics.

Jag är därmed i behov av assistenter för att hjälpa mig med i princip allting i min vardag. Jag är positiv, aktiv samt väldigt flexibel, och jag vill leva ett så självständigt liv som möjligt, fastän jag är helt beroende av assistans.

Jag söker nu 6 stycken pålitliga assistenter för heltidsjobb och dessutom flera extra assistenter för inhoppsjobb vid undantagstillfällen. Jag behöver en morgon-, kvälls- och nattassistent, jobbet skulle alltså vara skiftesarbete. Jag kommer att bo i Finströms kommun, i närheten av Godby centrum.

Jag söker personer med humor, god fysisk kondition, hög arbetsmoral samt initiativförmåga. Du behöver även vara flexibel och pålitlig. Utbildning inom området eller tidigare erfarenhet krävs ej, eftersom du kommer att skolas in i det nya jobbet.

Jag behärskar inte ännu svenska, men klarar mig på engelska och finska, så det vore bra om du kan antingen engelska eller finska. Jag söker främst kvinnliga assistenter.

Lön enligt AKTA.

Om du är i behov av heltidsarbete, inhopp, arbete vid sidan om studierna eller sommarjobb, tveka inte att kontakta mig!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.06.2020 (jag försöker flytta till Åland då)
Arbetets varaktighet
åtminstone över sommaren, troligtvis längre
Arbetstid
morgon-, kvälls- och nattskift
Lön
enligt AKTA + tillägg
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
01.06.2020
Kontakta

Elina Ino, 0456710807, melina.ino@gmail.com
Kontakt ENDAST per e-post eller SMS/WhatsApp, eftersom jag inte kan prata i telefon

Ino Elina, Björkvägen 29 bst 8, 22410 GODBY

Site by Strax