Överläkare inom gynekologi och obstetrik

Ålands hälso- och sjukvård (ÅHS) ansvarar för den offentliga hälso- och sjukvården på Åland och erbjuder allt från förebyggande vård till specialiserad sjukvård.

Kvinnokliniken vid Ålands hälso- och sjukvård söker en ordinarie specialist inom gynekologi och förlossningsläkare med all round-kompetens.

Överläkare inom gynekologi och obstetrik

Inom kvinnosjukvården vid Ålands centralsjukhus bedrivs verksamhet dygnet runt med förlossning, BB och gynekologi. Jourverksamhet sker från hemmet. Vid kliniken finns fyra gynekologtjänster.

Inom obstetriken har vi hand om riskgraviditeter och förlossningspatienter förlöses från graviditetsvecka 34. Inom gynekologin utförs idag de flesta gynekologiska operationer. Samarbete sker med universitetssjukhuset i Åbo och Uppsala akademiska sjukhus. Vi har ca 300 förlossningar per år.

Vi erbjuder konkurrensmässig lön. Jourersättning enligt avtal. Arbetstiden är 38,25 h/vecka.

Inom ÅHS tillämpas generellt 6 månaders provanställning.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med 48 § Lag om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

Tillträde till tjänsten den 8 april 2019 eller senare.

ÅHS hjälper vid behov med bostad.

För mera information om Ålands hälso- och sjukvård se www.ahs.ax. För information om Åland och om att flytta till Åland se aland.ax och alandliving.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
08.04.2019 eller senare
Skicka ansökan till

Ålands hälso- och sjukvård/BB/gyn-kliniken, Klinikchef Annika Kahnberg, Pb 1055, AX-22 111 Mariehamn eller annika.kahnberg@ahs.ax
Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag
01.04.2019 - 16:00
Kontakta
klinikchef Annika Kahnberg, +358 (0) 18 5355, annika.kahnberg@ahs.ax
Ålands hälso- och sjukvård, Doktorsvägen 1, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax