Omvårdnadsledare till äldreomsorgen | Bo på Åland

Omvårdnadsledare till äldreomsorgen

Har du god människosyn och kunskap i omvårdnad är du välkommen till oss! Äldreomsorgen i Mariehamn behöver nu fler omvårdnadsledare, med aktuell placering på Trobergshemmets effektiverade serviceboende, ESB.

VÅR VERKSAMHET

För den som är i behov av äldreomsorg erbjuder staden olika former av hjälp och stöd, både i hemmet och på serviceenheter. Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 180 medarbetare.

Trobergshemmet erbjuder boende i olika former såsom effektiverat serviceboende och institutionsboende. Även korttidsvård, dagverksamhet, färdtjänst och stöd för närståendevård kan erbjudas. Ett effektiverat serviceboende (ESB) innebär att klienten har ett vårdbehov som kräver omsorg dygnet runt. Det finns fem ESB-avdelningar. En för korttidsboende, en för demensboende och tre avdelningar för permanent boende.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Vi söker dig som vill vara med och utveckla äldreomsorgens boende på olika vårdnivåer. En stor uppgift är att planera, ansvara och leda omvårdnadspersonalen på enheten. Den andra uppgiften är att leda och delta i arbetet kring våra klienter.

Arbetet som omvårdnadsledare är en möjlighet för dig som legitimerad sjukskötare att kombinera vårdarbete med ledarskapsfrågor samt att få vara med och skapa morgondagens äldreomsorg. Vi arbetar evidensbaserat och kvalitetssäkrat.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS

Din formella bakgrund är sjukskötare med registrering i Valvira. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom ledarskap. Som person söker vi dig som känner igen dig i följande:

- Förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar

- Förmedlar informaton tydligt och enkelt

- Trivs med att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö

- Goda kunskaper i det svenska språket

- Van att använda dator som arbetsredskap

VILLKOR

Vi kan erbjuda två personer tillsvidareanställning på heltid. Anställningen inleds med en sex månaders prövotid. Lön enligt avtal.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad använder arbetspsykologiska tester som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
Enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
16.05.2021 - 15:00
Kontakta

Anna Dreyer, Föreståndare Trobergshemmet effektiverat serviceboende, 018-531 311 anna.dreyer(at)mariehamn.ax

Under perioden 16 april - 2 maj ställs frågor istället till Vanessa Åkerman: 018-531 310, vanessa.akerman@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Norragatan 11, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax