Omvårdnadsledare 100% | Bo på Åland

Omvårdnadsledare 100%

Saltviks kommun söker medarbetare till kommunens äldreomsorg som Omvårdnadsledare, 100 % tillsvidare anställning med placering på Sunnanberg vårdhem. Tjänsten är nyinrättad från 1 januari 2022 och tillsvidare.

Som omvårdnadsledare planerar, leder, förverkligar och utvecklar du omvårdnaden på Sunnanberg vårdhem tillsammans med personal, klienter, närstående och andra professionella. Du arbetar både klientnära och med förmansuppgifter.

Du är en engagerad, serviceinriktad och ansvarstagande person med ett genuint intresse av att arbeta främst med äldre. Du trivs med självständiga arbetsuppgifter där du tar egna initiativ men arbetar också gärna i team.

Som omvårdnadsledare planerar du såväl lång- som kortsiktigt och har en god problemlösningsförmåga. Du har lätt för att kommunicera och förmedlar information tydligt och enkelt. Du trivs med att arbeta i en omväxlande arbetsmiljö och har en positiv inställning.

Du är organiserad och effektiv samt har en god samarbetsförmåga.

Vi söker Dig som är utbildad sjukskötare, med yrkeshögskoleexamen inom social- och hälsovårdsområdet. Ledarskapsutbildning eller erfarenhet av ledarskap krävs.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, ansvarstagande och ledarskapsförmåga. Vi arbetar utifrån vår värdegrund och enligt ett aktiverande och rehabiliterande arbetssätt med individen i fokus.

Goda muntliga och skriftliga kunskaper i det svenska språket samt datavana är ett krav.

Intervjuer sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Arbetet är periodarbete. Anställningen inleds med prövotid 6 månader.

Lön och övriga anställningsvillkor enligt AKTA.

För närmare information om tjänsten kontakta:

Äldreomsorgschef Maria Knip.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Tjänsteansökan med CV riktas till Saltviks kommun/Äldreomsorgschef Maria Knip, Lillängs 14, AX-22 320 Ödkarby, Åland eller per e-post rekrytering@saltvik.ax

Sista ansökningsdag
02.11.2021 - 15:00
Kontakta

Maria Knip, 018 431 660, maria.knip@saltvik.ax

Saltviks kommun, Lillängs 14, 22320 ÖDKARBY

Site by Strax