Närvårdare till äldreomsorgen | Bo på Åland

Närvårdare till äldreomsorgen

Har du god människosyn och kunskap i omvårdnad är du välkommen till oss! Äldreomsorgen i Mariehamn behöver nu fler närvårdare med aktuell placering på Trobergshemmet Institution.

VÅR VERKSAMHET

För den som är i behov av äldreomsorg erbjuder staden olika former av hjälp och stöd, både i hemmet och på serviceenheter. Äldreomsorgen i Mariehamns stad sysselsätter omkring 180 medarbetare.

Trobergshemmet erbjuder boende i olika former såsom effektiverat serviceboende och institutionsboende. Även korttidsvård, dagverksamhet, färdtjänst och stöd för närståendevård kan erbjudas.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som närvårdare ger du omvårdnad enligt ett rehabiliterande och aktiverande arbetssätt i enlighet med klientens förutsättningar. Du planerar, genomför och utvecklar omvårdnaden tillsammans med dina kollegor. I ditt arbete ingår det också att introducera och handleda nyanställda samt studerande. Vi arbetar evidensbaserat och kvalitetssäkrat.

KVALIFIKATIONER OCH KOMPETENS

Din formella bakgrund är närvårdare eller motsvarande med registrering i Valvira. Som person söker vi dig som känner igen dig i följande:

- God samarbetsförmåga

- Positiv inställning och attityd i förändringsarbete

- Lätt för att kommunicera

- Goda kunskaper i det svenska språket

VILLKOR

Vi kan erbjuda följande platser som närvårdare med sex månaders inledande prövotid. Vänligen specificera i din fritt formulerade ansökan till vilken eller vilka tjänster du står till förfogande:

Tillsvidare

1 st. 100 %

2 st. 91,5 %

4 st. 75 %

En del av platserna är inom institutionens demensenhet. Meriterande till dessa platser är kunskap och erfarenhet av kognitiva sjukdomar samt brinnande intresse för utveckling av demensvården.

Lön enligt avtal.

Uppgiften kräver vaccinationsskydd i enlighet med §48 i Lagen om smittsamma sjukdomar (FFS 1227/2016).

ANSÖKAN

Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

REKRYTERINGSPROCESSEN

Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Mariehamns stad använder arbetspsykologiska tester som en del av våra metoder för urval när vi rekryterar fördomsfritt och objektivt. Det ger alla sökande samma chans att visa upp sin kompetens och potential när de söker jobb via oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
Enligt överenskommelse
Lön
Enligt avtal
Sista ansökningsdag
17.05.2021 - 15:00
Kontakta

Föreståndare Vanessa Åkerman
018-531310
vanessa.akerman@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, Norragatan 11, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax