Närvårdare 80-100 % | Bo på Åland

Närvårdare 80-100 %

Tillsvidare befattning: Närvårdare 80 - 100 %

Välkommen att jobba med oss på Tallgårdens ESB som är ett boende med plats för 28 klienter, just nu bor det 20 klienter hos oss. Hos oss finns trevliga kollegor och härliga klienter.

Personalen vid servicehuset jobbar såväl i servicehuset som ute på byn i hemtjänsten. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår kvälls- och helgarbete.

Av dig som sökande krävs att du är behörig närvårdare, registrerad i Valvira eller att din ansökan är under behandling hos Valvira. Du bör vara villig att ta emot delegeringar från ÅHS, för att kunna utföra de sjukvårdsuppgifter som delegeras av hemsjukvården.

På Tallgårdens ESB bor flertal personer med demens diagnos eller någon form av kognitiv svikt. Det bor även flertal personer med multisjukdom.

Vi jobbar utgående från de boendes individuella behov, därav behöver du vara lyhörd, empatisk, har ett gott bemötande och förmågan att se människan framom diagnosen och funktionsnedsättningen. Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet, men framför allt ett stort intresse och förmåga att bemöta och skapa en positiv miljö för våra boende med deras olika individuella behov.

Du bör vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändringar, utvecklings villig och flexibel och ha lätt för att samarbeta med olika personligheter. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

Körkort krävs.

Arbetsspråket är svenska.

Sunds kommun är en tobaksfri kommun.

Sunds kommun erbjuder företagshälsovård och friskvård.

Vi tillämpar en prövotid om 4 månader

Lön enligt Akta, idag 2.491,43 euro vid 100% anställning

Intervjuer sker fortlöpande.

Har du frågor kontakta: Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare eller Annika Vördgren, ansvarig närvårdare.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt AKTA, 2491,43 €
Skicka ansökan till

Skicka din ansökan Märkt: Närvårdare/Äldreomsorg med personligt brev, CV samt 2-3 referenser till: info@sund.ax eller Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 Kastelholm

Sista ansökningsdag
20.12.2021 - 15:00
Kontakta

Desirée Zetterman, äldreomsorgsledare, desiree.zetterman@sund.ax, +358(0)4573447176(kontorstid)
Annika Vördgren, ansvarig närvårdare, annika.vordgren@sund.ax, +358(0)4575801741(kontorstid)

Sunds kommun, Norra Sundsvägen 361, 22520 KASTELHOLM

Site by Strax