Mekaniker

Bifa har sålt, köpt, bytt, servat och reparerat bilar på Åland sedan 1977. Bifa är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen person- och transportbilar samt även Nissan. Vid vår service-, reparations- och plåtverkstad är vi auktoriserade för Volkswagen, Nissan och Subaru. Verksamheten drivs utifrån Bifas fullserviceanläggning i Mariehamn på Åland. I verkstaden passerar varje år över 3000 bilar. Vårt tydliga mål är att vara det bästa och självklara valet i frågor som berör fordon.

Vi söker en mekaniker till Mariehamn

Vill du bli en del av ett välfungerande team som arbetar i en topputrustad och modern arbetsmiljö? Vi på Bifa söker nu mekaniker till vår verkstad i Mariehamn.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett sammansvetsat och engagerat gäng. Som mekaniker hos oss arbetar du med felsökning och reparationsarbeten på person- och transportbilar. Du jobbar självständigt och får utrymme att växa i din roll. Vi erbjuder kontinuerligt kompetenshöjande utbildningsprogram på våra bilmärken.

Din profil

Du behöver ha en fordonsteknisk utbildning, körkort och god datorvana. Vi lägger stor vikt vid branschintresse och personliga egenskaper. Vi söker dig som är engagerad, noggrann och ambitiös och som strävar till att överträffa våra kunders förväntningar.

Vad kan Bifa erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande tjänst inom en verksamhet under stark tillväxt. Hos oss får du möjligheten att jobba och utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor och starka internationella varumärken. Vi har en verksamhet med starkt försäljningsdriv och högt i tak. Självklart följer vi gällande kollektivavtal och satsar stort både på friskvård och vidareutbildning av vår personal.

Ansökan

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

skicka CV samt personligt brev till leena.lindfors@bifa.ax

Sista ansökningsdag
22.03.2019 - 00:00
Kontakta
Leena +358 (0)18 526 221 eller Petri Luoma +358 (0)18 526 200
Bifa Ab Bilfirma, Vikingagränd 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax