Maskinuthyrare | Bo på Åland

Maskinuthyrare

AXrent maskinuthyrning söker omgående förstärkning.

AXrent maskinuthyrning sysslar med uthyrning av alla sorters maskiner & utrustning till företag och privatpersoner. För oss är kvaliteten viktig och vårt mål är att våra maskiner skall alltid vara i bästa skick när dom går ut till våra kunder.

Vi behöver nu förstärkning till vårt team, i första hand över sommaren men för rätt person kan detta leda till fast anställning. Vi behöver en person som har kunskap och erfarenhet inom småmaskinservice och -underhåll samt även gärna känsla för kund- och butikservice.

Vi erbjuder dig ett varierande och intressant arbete först och främst i vår depå i Dalkarby. Arbetsuppgifterna består till största delen av service, underhåll och reparationer av våra maskiner, men även kundkontakt i vår butik. Vi är ett litet team och du får räkna med att hjälpa till där det behövs för tillfället. Vi förutsätter att du själv kan strukturera ditt arbete och ser vad som behöver göras.

För att lyckas i ditt arbete behöver du:

- vara service minded

- vara tekniskt intresserad och kunnig

- vara självgående

- vara punklig

- ta ansvar över ditt jobb!

- ha Bilkörkort (lilla E- och lastbilskörkort är meriterande)

Anställningen börjar direkt och är fulltid över sommaren, med möjlighet till fast tjänst.

Är din telefon en fast del av din kropp och du överlever inte arbetsdagen utan att kontrollera Facebook/Instagram etc. jämna mellanrum, är detta jobb ej för dig!

Ansökningar och frågor tas emot endast via email till adressen faktura@axrent.ax

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
23.04.2021
AXRENT, Godbyvägen 180, 22150 JOMALA

Site by Strax