Marknadsförare för den ryska marknaden | Bo på Åland

Marknadsförare för den ryska marknaden

TagMole är en medicinteknisk produkt för borttagning av hudflikar och liknande godartade hudutväxter. TagMole har lanserats fysiskt på Åland, i Sverige samt på webben inom EU. Den ryska marknaden bedöms ha stor potential och blir en av framtida marknader.

Den sökandes arbetsuppgifter kommer vara att ta kontakt via mail eller telefon till kliniker, apotek, grossister, butiker, salonger etc i Ryssland och marknadsföra TagMole. Att sköta TagMoles SOME i Ryssland, t.ex Instagram, VKontakte, Odnoklassniki. Det kommer ske täta och regelbundna återkopplingar mellan den anställde och arbetsgivaren för att följa progress i arbetet via fysiska möten även om själva arbetet kommer skötas från hemmet.

Nödvändiga kvalifikationer: att ha ryska som modersmål och behärska det fritt i tal och skrift. Att vara social, utåtriktad och ha intresse av att jobba med marknadsföring och försäljning. Utbildning inom medicin, pedagogik eller marknadsföring är meriterande. Du måste vara bosatt på Åland eller vara beredd att flytta till Åland inom kort efter att din anställning påbörjats.

Omtu AB är delägare i Scandinavian Health Trade AB, bolaget bakom uppfinningen TagMole. Omtu AB jobbar med konsulttjänster inom medicin (läkare) samt flera övriga uppdrag, bl.a inom försäljning och marknadsföring.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
40 timmar/vecka
Lön
1300 €/mån + provision på försäljning
Skicka ansökan till

Skicka din CV på svenska, engelska eller ryska till marina.donner@omtu.fi Bifoga även ditt personliga brev på ryska om varför just du vill bli anställd av Omtu AB och jobba med TagMole samt på vilket sätt du skulle kunna bidra till att föra företaget framåt.

Sista ansökningsdag
02.12.2021 - 18:00
Kontakta

Marina Donner via e-post: marina.donner@omtu.fi

Omtu AB, Kasbergsgatan 8, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax