Lönespecialist med inriktning på användarstöd

Pedago Interaktiv Ab söker en LÖNESPECIALIST MED INRIKTNING PÅ ANVÄNDARSTÖD.

Med ständigt ökande antal användare blir det ofrånkomligt fler frågor att ta emot, lösa och kommunicera. Därför vill vi öka våra resurser för helpdesk, dokumentering, tester, bevakning av regelverk, utbildning och annat användarstöd.

I arbetet ingår att sköta kundkontakter via e-post, telefon och onlinemöten. För att hålla dig ajour behöver du ständigt var insatt i lönelagstiftningen och nya direktiv från skatteverk och andra myndigheter.

Om du tidigare har arbetat som löneadministratör och har goda koll på löneadministrationsflöden och regelverk så har vi ett intressant och stimulerande jobb att erbjuda. Myndigheter och fackförbund ser hela tiden till att det rör på sig så stundtals finns det inte tid till att ha tråkigt. Du kommer att få arbeta nära vårt utvecklarteam som behöver dina råd samt med våra kunders löneadministratörer när de önskar ditt stöd.

Du kommer att få arbeta med den löpande dokumentationen och nyheter som publiceras via vårt nyhetsbrev och supportwebb. Vi värdesätter därför din förmåga att på ett pedagogiskt och tilltalande sätt göra beskrivande steg-för-steg anvisningar med text och bilder på vad som skall utföras, varför det skall utföras och hur användarna skall utföra det.

Du kommer även att delta i införandet och vidareutvecklingen av det CRM/helpdesk-system vi använder och vill utnyttja ännu mer för att ytterligare höja vår service till våra användare av Pedago lön.

För mer information se www.pedago.fi/jobb

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
Vanlig kontorstid
Skicka ansökan till

Ansökan skickas till e-post@pedago.fi

Sista ansökningsdag
09.08.2019
Kontakta

Peter Granholm, 0400 655 120, e-post@pedago.fi

Pedago Interaktiv Ab, Nygatan 7 B, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax