Lönekonsult | Bo på Åland

Lönekonsult

Ålands Företagsbyrå Ab grundades år 1973 och vårt motto var redan då Kunskap och Kvalitet.

Ålands Företagsbyrå Ab är Ålands enda auktoriserade redovisningsbyrå och medlem i Ekonomiadministrationsförbundet. Auktoriseringen garanterar yrkeskunskap och kunnande inom ekonomiadministrationens olika delområden samt självständighet. Auktoriseringen är också ett sätt att övervaka att redovisningsbyråns verksamhet uppfyller kraven på god bokföringssed.

Våra kunder representerar en mångfald av olika branscher med direkt eller indirekt anknytning till Åland. Företagsbyrån är med sina ca 700 kunder marknadsledande på Åland.

I huset är vi ca. 40 anställda med gedigen kunskap och erfarenhet inom redovisning.

Ditt uppdrag:

Som Lönekonsult hos oss har du en omväxlande och självständig roll. Du har stort ansvar för att kunden är nöjd och att kvaliteten i vår leverans är hög.

Arbetsuppgifterna består bland annat av:

- Hantera hela flödet i löneprocessen från tidrapportering till färdig lön

- Konsultation och kundrådgivning

- Externa kontakter med kunder och myndigheter

Som Lönekonsult är du en konsultativ partner med stort eget ansvar med en egen kundportfölj. Du är samtidigt en del av ett team som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

En lämplig bakgrund för denna tjänst är:

- Ekonomisk utbildning

- Erfarenhet av löneräkning

För att du ska trivas i rollen som Lönekonsult och utvecklas inom vår organisation tror vi att du är en engagerad och strukturerad person som även är ödmjuk och van att hålla deadlines. Du har förmågan att arbeta självständigt men fungerar samtidigt väl i team samt kan prioritera bland dina arbetsuppgifter.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan, CV samt löneanspråk till rekrytering@foretagsbyran.ax. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
23.06.2021 - 16:00
Kontakta

Marie Palin-Karlman, 018-29912, marie.palin-karlman@foretagsbyran.ax

Ålands Företagsbyrå Ab, Nygatan 9, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax