Logistikchef | Bo på Åland

Logistikchef

E-Meal gör det möjligt för vem som helst att beställa och få hemlevererat mat & dryck från deras favoritställen via appen E-Meal.

Beställningen görs enkelt via appen till restaurangen och vår närmaste förare får direkt ett "pling" i telefonen så dom hämtar beställningen från restaurangen och kör maten till kunden snabbt, säkert och mer hållbart.

Detta fungerar enkelt, smidigt och är dessutom ett miljövänligare val. För dig, för restaurangen och för samhället. Vi arbetar mot ett bättre resursutnyttjande, ett hållbart samhälle och en grönare framtid.

E-Meal håller en god kontakt och ett bra samarbete med restaurangerna och kunderna.

Låter detta som något som du vill vara med och bidra till?

Det här kommer du att göra:

Som Logistikchef har du det huvudsakliga ansvaret för allt som rör logistiken i denna tjänst. Du kommer att ha ett delat fokus där du både arbetar operativt och strategiskt med frågor som rör logistiken. Du kommer också att ingå i samarbetet med restaurangerna och kunderna, vilket innebär att du även bidrar i strategiska frågor som berör hela bolaget och vår affär.

Rollen som logistikchef innefattar ett personalansvar över flera medarbetare. I framtiden kan nya satsningar komma att göras, varav din grupp potentiellt kommer att utökas med tiden. Du kommer vara högst involverad i de nya satsningarna och driva arbetet med hur logistikflödena ska fungera i dessa.

För att lyckas i arbetet med att förbättra, effektivisera och optimera logistikflödena är det viktigt att du bygger relationer och samarbetar med andra delar av organisationen. För att säkerställa att funktionen når uppsatta mål arbetar du aktivt med att följa upp kostnader och KPI:er.

Du är en driven, noggrann och strukturerad person som har ett sinne för siffror, är disciplinerad och har förmågan att leda.

Mycket goda datorkunskaper är ett krav. För tjänsten behöver du även kunna flytande svenska samt engelska i både tal och skrift.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
31.12.2020
Kontakta

Emil Alm, 04573444390, info@emeal.ax

E-meal Ab, Askuddsvägen 2 D 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax