Lektorstjänst i matematik

Skolnämnden i Brändö kommun lediganslår en lektorstjänst i matematik med undervisningsskyldighet i fysik och kemi.

Anställningen är tillsvidare med början 1.8.2019.

Ange gärna i ansökan, om du har kunskaper eller kompetens att undervisa i andra ämnen.

I vår skola går ca 25 elever på årskursen 1-9. Vi söker dig, som vill utveckla undervisningen och som ser positivt på teknikens möjlighet att bidra till elevernas lärande. Du ska vara samarbetsvillig, strukturerad och positiv. Från hösten 2019 är vi en 1:1 skola med iPads. Om du har tidigare erfarenhet av iPads i undervisning, berätta gärna mera om detta i din ansökan.

Vi drar nytta av vårt skärgårdsläge och vill att skärgården syns skolvardagen, vilket innebär ämnesövergripande lärande och praktiskt kunskap. Vi ser det som fördel att du är intresserad av naturen och utepedagogik.

Brändö kommun är en del av Ålands östra skärgård. Här bor du mitt i havet, men har ändå nära till Åbo. Vi har trots vår litenhet all nödvändig service och nya invånare tas emot med glädje! Vi hjälper gärna till med att hitta bostad. Mera information om Brändö finns på brando.ax.

Prövotiden är 6 månader. Den som blir vald skall uppvisa straffregisterutdrag.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.08.2019
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Digitalt insända ansökningar föredras. Skicka ansökan till skoldirektor@brando.ax eller Brändö kommun, Skolnämnden, AX-22940 ÅVA, ÅLAND

Sista ansökningsdag
29.03.2019 - 15:00
Kontakta
skoldirektör Julia Grünewald på skoldirektor@brando.ax eller +358 (0)40-5208737
Brändö Kommun/Skolnämnden, Kommunkansliet, 22940 ÅVA

Site by Strax