Ledande VVS-montör | Bo på Åland

Ledande VVS-montör

Bomanson & Co verkar inom VVS-branschen där vi utför entreprenad- och servicearbeten samt nyinstallationer och har också en fullsorterad VVS-butik. Vi är ett av de ledande VVS-företagen på Åland och har idag ett 20-tal anställda.

Är du en erfaren montör inom VVS som är trygg i dig själv och gillar ordning och reda? Vi behöver förstärkning till våra entreprenader där du utför praktiskt montagearbete och tillsammans med projektledaren tar utförandeansvaret för våra projekt, säkerställer att den löpande arbetsprocessen följs samt leder montörslaget på arbetsplatsen.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom VVS och utmärker dig genom ditt ansvarstagande, engagemang samt av din strävan efter att ha goda relationer med kollegor, andra entreprenörer, leverantörer och givetvis med kunder.

Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Det är viktigt för oss att alla ska trivas och må bra på jobbet samt att du känner dig säger och trygg på din arbetsplats.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Skicka din fritt formulerade ansökan innehållande CV till kim@bomansons.ax

Sista ansökningsdag
31.03.2021
Kontakta

Kim Bomanson, 018 527323, kim@bomansons.ax

Bomanson & Co Ab, Vikingagränd 5, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax