Ledande socialarbetare | Bo på Åland

Ledande socialarbetare

Mariehamns Stad söker en LEDANDE SOCIALARBETARE till avdelningen för socialservice.

Vi erbjuder ett mångsidigt och utmanande arbete genom en tjänst som ledande socialarbetare med ansvar för handikappservice, vuxensocialt arbete och integration.

Du har förmansuppgifter innefattande planering och verksamhetsutveckling samt arbetsledning för en arbetsgrupp på i dagsläget fyra personer. Du ansvarar för att socialarbetets service löper bra och smidigt. Du har till viss del eget klientarbete.

Vi söker dig som är initiativrik och positiv med mångsidig erfarenhet av socialt arbete. Vi förutsätter goda förmans- och ledarfärdigheter, flexibilitet och förmåga till organisationsledning i förändringssituationer samt kännedom om verksamhetens lagstiftning. Tidigare arbetserfarenhet av förmansuppgifter, socialarbete, handikappservice och stödande av integration är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Behörighetskrav: Socialarbetare enligt FFS 804/92

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.04.2020 eller enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Ansökan med CV inlämnas till socialkansliet@mariehamn.ax eller Socialserviceavdelningen, Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn.

Sista ansökningsdag
27.02.2020 - 15:00
Kontakta

Socialservicechef Mikaela Brandt, 018-531 719, mikaela.brandt@mariehamn.ax
Socialchef Susanne Lehtinen, 018-531 701, susanne.lehtinen@mariehamn.ax

Mariehamns Stad, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax