Lastbilsmekaniker

Teknikpartner Ab söker LASTBILSMEKANIKER

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av reparations- och servicearbeten på lastbilar, släpvagnar och containers. Vi utför även jobb på bussar och övriga så kallade tunga fordon.

Förebyggande servicearbete och reparationer på fordon är en viktig del i våra kunders driftssäkerhet och -ekonomi, och vi ser därför att du är en noggrann och ansvarstagande person med antingen examen eller erfarenhet från branschen eller liknande verksamhet. Lastbilskörkort är ett måste och det är givetvis meriterande om du har E-behörighet. Det viktigaste är dock att du har ett stort intresse och engagemang i jobbet, för då kommer du att passa i vårt företag och team!

Lön enligt serviceverkstädernas kollektivavtal.

Teknikpartner i Mariehamn är ett helägt dotterbolag inom Transmarkoncernen. Specialkompetens är teknik och tunga fordon. Det intressanta i ett arbete hos oss är förutom branschen i sig, teknikens utveckling och all den specialkompetens som vi har till exempel inom motor-, diagnostik-, kylmaskiner samt broms-, pneumatisk och hydraulisk utrustning. Förutom verkstads- och serviceutrymmen har vi även en bromsprovningshall och tvättlinje.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
genast
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Arbetstid
40 timmar per vecka
Skicka ansökan till

Din fritt formulerade ansökan och intresseanmälan skickar du till vår HR-ansvarige, Jenny, jenny.jansson@transmar.fi eller per post till Teknikpartner Ab, Jenny Jansson, PB 221, 22101 Mariehamn.
Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt.

Kontakta
VD Johan Hedbom, +358201260596.
Teknikpartner Ab, Vikingagränd 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax