Långtradarchaufförer

Åland Post är ett aktiebolag med hög servicenivå och starkt kundfokus. Vi är en av Ålands största landbaserade arbetsgivare med cirka 230 anställda och merparten av vår verksamhet vänder sig till marknader utanför Åland.

Vi söker nu sommarvikarier som LÅNGTRADARCHAUFFÖRER till fastlandet med stationeringsort i Åbo, och chaufförer lokalt där stationeringsort är Mariehamn med körningar på Åland. Vi söker dig som har CE-behörighet och yrkesbehörighet (kod 95) för heltidsanställning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av långtradartransporter samt lastning och lossning av fordon av och på färjor. Vi värdesätter ordningssinne, ansvarstagande och en god samarbetsförmåga.

Arbetet har periodarbetstid enligt fyra veckors schema där nattarbete förekommer. Lön utbetalas enligt eget kollektivavtal.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
maj-september
Skicka ansökan till

Du ansöker genom att ladda upp CV och personligt brev via ansökningsformuläret på www.alandpost.ax/jobb
Vi förbehåller oss rätten att rekrytera under pågående ansökningstid så lämna in din ansökan fortast möjligt för bästa chans.

Sista ansökningsdag
30.04.2019 - 00:00
Kontakta
Närmare upplysningar om befattningen lämnar Johanna von Wetter-Rosenthal, johanna.wetter@alandpost.com eller Jonas Karlsson, jonas.karlsson@alandpost.com
Åland Post Ab, Flygfältsvägen 10, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax