Lagermedarbetare | Bo på Åland

Lagermedarbetare

Vi behöver utöka vårt team med ytterligare en medarbetare och söker därför efter en lagermedarbetare.

I rollen som lagermedarbetare är du en viktig kugge i vårt maskineri. Du hanterar våra inkommande leveranser och ser till att våra hyllor är välfyllda samt hjälper våra kunder i butiken med ett leende på läpparna.

Du kommer bl.a. att jobba med varumottagning, kontroll av inkommande varor, lagerbokföring i vårt affärssystem, monteringsarbeten, utlastning till kund och se till att varorna hamnar på rätt plats både i lagret och på butikshyllorna. Du kommer också att få jobba i butikens snabbkassa och att få hjälpa till att betjäna kunderna då du rör dig på butiksgolvet. Arbetet är till stor del självständigt men du kommer att jobba tätt med vårt säljteam för att få arbetet att löpa på ett effektivt sätt.

Vi tror att du som söker har en god fysik, är ordningssam, initiativrik, självgående, positiv och inte rädd att hugga i där det behövs. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort och har du truckkort är det ett klart plus. Att du pratar och skriver helt flytande på svenska ser vi som en självklarhet.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
omgående
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Vi ser fram emot din ansökan redan idag då vi kan komma att tillämpa löpande rekrytering. Din skriftliga ansökan skickar du per e-post till VD Andreas Kanborg på andreas.kanborg@dax.ax tillsammans med din CV.

Sista ansökningsdag
12.04.2020
Kontakta

VD Andreas Kanborg, 018-31 521, andreas.kanborg@dax.ax
Butiksansvarige Sten-Anders Englund, 018-31 210

Dax Trading Ab, Lövdalsvägen 6, 22150 JOMALA

Site by Strax