Lagerchef | Bo på Åland

Lagerchef

MP Livs är den ledande livsmedelsgrossisten på den åländska marknaden och en av de största aktörerna inom skeppshandel på Östersjön. MP Livs levererar proviant till fartyg samt till restauranger, skolor, daghem, kiosker och butiker på Åland. MP Livs är en del av Ab Mariehamns Parti som är ett dotterbolag till Wiklöf Holding Ab. Vi söker nu till vårt kontor/lager i Mariehamn en LAGERCHEF.

Din främsta arbetsuppgift blir att fördela, samordna och leda arbetet på lagret. Du säkerställer att lagerhållningen sker på ett föredömligt och effektivt sätt. I arbetet ingår att hantera och följa upp kunders order. Du är också med och driver utveckling på olika plan i verksamheten.

För att lyckas med arbetsuppgifterna är du driftig, serviceinriktad och motiveras av att ta ansvar. Du är noggrann, strukturerad och engagerad i det du gör. Du har förmåga att inspirera dina medarbetare och leder med förtroende. Du föredrar att vara en del av laget och är alltid beredd att hoppa in där det behövs för att allt ska löpa smidigt. Du som söker tjänsten har dokumenterad och relevant yrkeserfarenhet. Tjänsten är en heltidsanställning.

Vi kallar till intervju löpande så vänta inte med din ansökan.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Mejla din ansökan med CV till annica.johansson@mp.ax.

Sista ansökningsdag
24.02.2020
Kontakta

Enhetschef Mikael Löfström, 040 072 1454

Ab Mariehamns Parti, Dalkarbyvägen 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax