Kundansvarig | Bo på Åland

Kundansvarig

Vi söker nu en kundansvarig försäljare med ansvar för mångsidiga operativa uppgifter inom både försäljning och kundrelationer.

I korthet går arbetet ut på att skapa och underhålla kontakter med både befintliga och nya kunder. Du kommer att hjälpa kunderna med lösningar som underlättar kundens vardag samt att se till att kunden har rätt produkter för rätta användningsområden. Du ansvarar för försäljning av Lindströms servicelösningar samt skriver offerter och gör upp avtal enligt företagets servicemodeller. Efter affärsavslut ansvarar du för att följa upp och vidareutveckla samarbetet med våra kunder.

Tjänsten passar dig som anser att god kundservice är en självklarhet och du gör det lilla extra för att uppnå stor kundbelåtenhet. Vi ser att du är självständig, flexibel, positiv och öppen för förnyelse och utveckling. Du lyssnar uppriktigt på kunden och erbjuder lösningar som möter kundens behov. Du har tidigare erfarenhet av kundservice och försäljning och du har god social kompetens samt lätt för att skapa nära och långsiktiga relationer. God lokalkännedom om Åland samt ett brett lokalt nätverk ses som en fördel. För att kunna utföra arbetet krävs körkort och egen bil. Du bör behärska både svenska och finska flytande samt ha goda kunskaper i engelska.

Vi Lindströmare ser oss själva som samarbetspartners till våra kundföretag. Därför förväntas var och en av oss att investera i utvecklingen av kundrelationer samt i en servicekultur med stor kundbelåtenhet. Vi erbjuder dig ett mångsidigt och ansvarsfullt arbete i ett växande internationellt företag med goda förmåner.

Låter detta som en intressant utmaning? Om du har frågor ger Heidi Putus gärna mer information om uppgiften.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Skicka in din ansökan inklusive lönekrav via vår elektroniska ansökningsblankett: https://lindstrom.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1063

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande under ansökningstiden.

Sista ansökningsdag
27.06.2021
Kontakta

Heidi Putus, 040 528 4228, heidi.putus@lindstromgroup.com

Lindström Åland Ab, Godbyvägen 6, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax