Kommunsekreterare | Bo på Åland

Kommunsekreterare

Jomala kommun lediganslår en tjänst som KOMMUNSEKRETERARE.

Tjänsten är tillsvidare med planerat tillträde den 1 juni 2020. Som kommunsekreterare bistår du främst kommundirektören i arbetet med att leda kommunens förvaltning. Du kommer fungera som sekreterare vid kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges sammanträden samt för kommunens del ansvara för allmänna val. Som kommunsekreterare ansvarar du även för kommunens IT-samordning. Arbetsuppgifterna kan till stor del utformas i samråd med kommundirektören. I tjänsten ingår kvällsjobb t.ex. i samband med kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges sammanträden.

Behörighetskrav för tjänsten är lämplig högskoleexamen med juridisk eller samhällsvetenskaplig slutexamen eller annan kompetens som kommunstyrelsen bedömer lämplig. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du ska vara en självständig person med förmåga att hålla ordning på och driva många saker samtidigt, en god kommunikatör i tal och skrift med förmågan att komma överens med andra människor samt en nyfiken person öppen för nya omständigheter och infallsvinklar.

För tjänsten utgår helhetslön vilken fastställs av kommunstyrelsen. Kommunsekreteraren har mobiltelefonförmån. Egen bil och körkort förutsätts för tjänsten. Separat körersättning utgår.

En prövotid om sex (6) månader kommer att tillämpas.

För mer information se www.jomala.ax.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.06.2020
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Din fritt formulerade ansökan, CV och lönekrav ska riktas till Jomala kommun, PB 2, AX-22 151 Jomala eller per e-post till info@jomala.ax. Om du lämnar din ansökan per e-post ser vi gärna att du anger "Kommunsekreterare" i ämnesraden.

Sista ansökningsdag
02.03.2020 - 15:00
Kontakta

Kommundirektör John Eriksson, 018-329 126, john.eriksson@jomala.ax

Jomala kommun, Godbyvägen 448, 22150 JOMALA

Site by Strax