Köksmästare

Mariepark ab söker KÖKSMÄSTARE till ett nytt och spännande restaurangkoncept i Sittkoffs gallerian, kanske är Du den vi letar efter!

Du älskar naturligtvis mat, dryck, människor och trivs med och ser det som en självklarhet att arbeta tillsammans med övriga i teamet för att glädja våra gäster.

Du är självgående och känner stolthet när du kan ge gästen "det lilla extra" varje dag. Vi strävar alltid efter att gästen skall må bra och känna sig uppassad och ompysslad på ett avslappnat vis genom att äta riktigt god mat och få trevlig service.

Kunskaper i köksekonomi är ett krav

Meriterande:

Chefskock: 1-2 års erfarenhet

Köksmästare: 1-2 års erfarenhet

Souschef: 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter:

Tjänsten är operativ där den mesta tiden läggs tillsammans med övrig personal på att laga god välsmakade mat och hålla en hög kvalitets- och servicenivå; men du måste även tycka om sedvanligt administrativt arbete såsom egenkontroll, beställningar, schemaläggning, rekrytering, arbetsplatsutbildning och inventering.

En kontinuerlig kontakt med våra leverantörer för att förhandla fram bra priser samt hitta de bästa råvaror är en självklarhet precis som att hålla och kontrollera för en god köksekonomi.

Konceptutveckling och menyframtagande är även en viktig löpande del i arbetet.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
juni 2019
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via mejl till: markus@mariepark.com

Sista ansökningsdag
30.06.2019 - 00:00
Kontakta
markus@mariepark.com
Mariepark Ab, , 22100 MARIEHAMN

Site by Strax