Köksmästare | Bo på Åland

Köksmästare

Havsvidden är beläget på norra Åland och dess röda granitklippor. Hit kommer gäster och besökare för den storslagna miljön, värmen och det personliga bemötande Havsvidden erbjuder.

Nu söker vi en kreativ och driven Köksmästare.

Havsviddens restaurang är öppen från tidig morgon till sen kväll och här serveras allt från frukost, lunch, fika till middag och snacks. Vårt gästspektrum är allt ifrån enskilda privatgäster till stora grupper samt de som firar bröllop, födelsedag och andra jubileum. Våra gäster är av alla åldrar, kommer från flertalet länder och är ofta återkommande gäster så jobbet blir väldigt varierande och kreativt. Som köksmästare på Havsvidden har du stora möjligheter att påverka hotellets måltidsfilosofi och sätta din egen prägel i köket. Du blir även en del av ledningsgruppen på plats och bidrar till att fortsätta hålla hög matkvalitet och gästnöjdhet samt kan vidareutveckla visioner om framtiden.

Du;

Har en stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser. Du gillar att jobba med både nya innovativa trender och klassiska maträtter då du skriver och utvecklar menyer.

Ansvarar för menyplanering, inköp av matvaror, kostnadsberäkning, viss administration, schemaläggning samt uppläggning och inventering av lagerförråd. Du har god kontroll på kvalitet, ekonomi, hållbarhet, samt hanterar frågor kring miljö och hälsa.

Inspirerar dina medarbetare och tillsammans skapar ni oförglömliga upplevelser till Havsviddens gäster så det är ditt ansvar att köksteamet har en stark "vi känsla" Du är en arbetande chef och deltar i den dagliga produktionen samt under kvällar och helger.

Kommer att rekrytera personal och handleda dem ansvarsfull så du har goda ledarskapsegenskaper samt minst 2 års erfarenhet av liknande tjänst.

Då Havsvidden är en säsongsanläggning så är det mest helgjobb under lågsäsongen och under högsäsongen har vi öppet alla dagar. Tjänsten är till en början ett tidsbestämt heltidsarbete. Lön är efter överenskommelse.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
april / maj
Arbetets varaktighet
december
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
24.04.2021
Kontakta

Emanuel Lund, +3581849408, emanuel@havsvidden.com

Havsvidden Management Ab, Havsviddsvägen 90, 22340 GETA

Site by Strax