Kockar | Bo på Åland

Kockar

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har stor noggrannhet och tycker om att laga god mat från grunden. Arbetsuppgifterna består av följande:

- A la carte

- Lunch

- Bistro

- Följa vår egenkontrollplan

- Övriga förekommande köksuppgifter

- Beställningar

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta, och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig.

Kvalifikationskrav

Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete med tillagning av a la carte/bistro. Hygienpass är ett krav och vi önskar att du kan svenska eller engelska. Du bör vara minst 18 år fyllda.

Varaktighet

Tjänsterna är tidsbundna över sommaren med möjlighet till extra arbete under vinterhalvåret. Köksjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med dags-och kvällspass under veckans alla dagar.

Anställningarna börjar enligt överenskommelse.

Lön

Lön enligt kollektivavtal.

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med ditt CV redan idag till jobb@parkalandia.com. Sista ansökningsdag är den 31.3.2021, men intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag. Har du frågor kontakta Köksmästare Anders.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
maj-juni
Arbetets varaktighet
augusti
Lön
enligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

jobb@parkalandia.com

Nämn i ansökan vilken tjänst du söker då vi har flera lediga tjänster i sommar.

Sista ansökningsdag
31.03.2021
Kontakta

Anders, köksmästare, kocken@parkalandia.com, 018-14130

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax