Kansliassistent | Bo på Åland

Kansliassistent

Ålands Natur & Miljö söker en kansliassistent med arbetstid på cirka 10 timmar i veckan, max 40 timmar per månad under januari och februari 2022 med möjlighet till förlängning. Möjlighet till ökat antal timmar som vikarie kan finnas i februari (och mars vid eventuell förlängning av arbetet).

Arbetsuppgifterna är främst att sköta medlemsregistret, hjälpa till med föreningens olika evenemang och informera på föreningens sociala medier, samt vid behov hjälpa till med andra uppgifter på kansliet.

Vi söker dig som är van att jobba administrativt och har kunskap om sociala medier. Du får gärna ha intresse för miljö- och naturfrågor, vara flexibel och ha god kommunikationsförmåga. Du behöver behärska svenska i både tal och skrift.

Ålands Natur & Miljö är en förening som verkar för naturglädje, välmående och bärkraft till hela Åland. Föreningen har en mångsidig verksamhet; allt ifrån att påverka beslutsfattare och myndigheter till att ordna exkursioner till natursköna platser. Ålands Natur & Miljö bidrar till att en hållbar livsstil blir en del av identiteten hos alla som bor och verkar på Åland. Föreningen är ett forum som kanaliserar folks engagemang i miljö- och hållbarhetsfrågor och som möjliggör medlemmarnas personliga utveckling och skapar ett kunskapsutbyte medlemmarna emellan.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
03.01.2022
Arbetets varaktighet
28.2.2022 med eventuell möjlighet till förlängning
Arbetstid
Främst dagtid, men även kvällstid kan förekomma vid olika evenemang
Lön
Timlön enligt löneklass A21
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
07.12.2021
Kontakta

Verksamhetsledare Josefine Egenfelt, +358 4573453135, josefine@natur.ax

Ålands Natur och Miljö r.f., Simonsgränd, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax