Kafépersonal | Bo på Åland

Kafépersonal

Vill du jobba med oss på Café Viktor?

Vi är ett litet café inhyst i ett charmigt, gammalt trähus i centrala Mariehamn, inhouse med butiken Viktor Crafts & Design. Vi serverar rejäl lunch, kaffe och smarriga bakverk, allt gjort från grunden hos oss. Mer om oss hittar du på https://www.cafeviktor.ax/

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för både matlagning och kundbetjäning, gärna med hjärtat i den lokala livsmedelsproduktionen. Du skall gilla att hugga i där det behövs och arbetsuppgifterna finns både i köket och ute i serveringen. Vi vill att du är mån om våra kunder och ger dem ett välkomnande och gott bemötande.

Relevant utbildning och erfarenhet är önskvärt men inget måste, du lär dig tillsammans med oss. Vi är en liten arbetsplats och vi lägger därför stor vikt vid personkemi och att vi trivs tillsammans.

Arbetstiden är 80-100% beroende på säsong, ibland behöver du också jobba kvällar och veckoslut. Anställningen börjar 11:e oktober eller enligt överenskommelse och är ett vikariat fram till September 2022 med trolig möjlighet till förlängning.

För mer information ta kontakt med Inger Nygård.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
11.10.2021 eller enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
september 2022
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
30.09.2021
Kontakta

Inger Nygård, 0408449800, inger.n@aland.net

Viktors smaker Ab / Café Viktor, Torggatan 15, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax