IT-assistent/Junior Redovisningskonsult | Bo på Åland

IT-assistent/Junior Redovisningskonsult

Vill du lära dig mer om redovisning och affärssystem samt har ett stort intresse för teknik och IT? Vill du ta nästa steg i din utveckling? Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult hos oss har du en delad tjänst där ca 60% utgörs av IT-arbete, medan 40% innefattar redovisning. Du ingår i vår IT-support och svarar dagligen på tekniska IT-frågor, både från medarbetare samt kunder. Du jobbar även med löpande redovisning, skattedeklarationer, momsredovisning, kund- och leverantörsreskontra samt rapportering.

Ditt uppdrag

Med stöd av din teamledare och vår IT-specialist kommer du att få en bred kunskap inom både IT och redovisning. Som IT-assistent/Junior Redovisningskonsult är du en extra resurs och samtidigt en del av ett team med både IT-assistenter och Redovisningskonsulter som hjälper och sporrar varandra att utvecklas. Vi erbjuder dig en utvecklande och modern arbetsmiljö med kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i din roll.

Vem är du?

Vi söker dig som vill utvecklas inom IT och redovisning och har ett stort intresse för teknik samt att ge våra kunder utmärkt service. Som person är du strukturerad och lösningsfokuserad samt gillar att lära dig nya saker. Du har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller IT, har goda kunskaper i Excel och gärna erfarenhet av egna kodningsprojekt i databaser och skriftspråk såsom SQL och Python. Finska är meriterande.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Vi ser fram emot att ta emot din fritt formulerade ansökan till rekrytering@foretagsbyran.ax

Du får gärna skicka med länk till Github, Stackoverflow-profil eller motsvarande. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Sista ansökningsdag
28.01.2021
Kontakta

Personalchef Ida J. Eriksson, (018) 29957, ida.j.eriksson@foretagsbyran.ax

Ålands Företagsbyrå Ab, Nygatan 9, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax