Incheckare | Bo på Åland

Incheckare

Viking Line Abp är ett börsnoterat aktiebolag och det marknadsledande varumärket i passagerartrafiken på Östersjön med trafik mellan Finland, Åland och Sverige samt mellan Finland och Estland. Koncernen bedriver trafik med sju fartyg och omsätter cirka 520 miljoner euro. Den årliga trafikvolymen uppgår till drygt 6,5 miljoner passagerare och cirka 132 000 fraktenheter.

Antalet årsarbetsplatser är cirka 2 700.

Vi söker INCHECKARE för olika långa vikariat till terminalerna i Mariehamn och Långnäs.

Är du en serviceinriktad och språkkunnig person som gärna jobbar i skift? Gillar du omväxling och högt tempo? Kom med i vårt glada terminalgäng!

Vi erbjuder ett omväxlande och intressant jobb där du lär dig mycket och får möta människor från olika länder. Behovet är olika långa vikariat och inhopp, mest under sommaren men även under våren och hösten.

Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av incheckning av passagerare och fordon, både uppe i terminalen samt i fordonsincheckningen. Du kommer att arbeta skift med tidiga morgnar, dagsturer, kvällar och sena nätter. Vissa arbetspass är i Långnäs, vilket innebär att körkort är ett krav.

Vi söker dig som är serviceinriktad, initiativrik och ansvarsfull. Det är du som tar hand om kunden vid incheckningen och skall få varje passagerare att känna sig nöjd. Du är van vid att arbeta i högt tempo och vid eventuella problemsituationer är du bra på att hitta snabba lösningar.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska, finska och engelska. Erfarenhet av arbete inom kundservice är meriterande.

Du som söker skall vara 18 år och ha körkort.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Välkommen med din ansökan?och CV? på vår hemsida https://www.vikingline.com/sv/sok-jobb/jobba-iland/finland-aland/

Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Terminalchef, 018-26 164, terminalchef.mariehamn@vikingline.com

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax