Idrottskonsulent

Ålands Idrottsförbund söker en IDROTTSKONSULENT.

Vi söker dig som tillsammans med övrig personal vill utveckla den åländska idrotten i enlighet med förbundets stadgar och verksamhetsplan.

Som idrottskonsulent är dina huvuduppgifter att företräda, utveckla och ge service till medlemsorganisationerna i samarbete med övrig personal. Till idrottskonsulentens fokusområden hör bl.a. förbundets olika projekt, jämställd och inkluderad idrott, Starka Barn och evenemang som t.ex. skolidrottsdagar, idrottsgalan, samt koordinering och upprätthållande av förbundets materialutlåning/-uthyrning.

Kvalifikationer:

Lämplig utbildning inom idrottssektorn alternativt annan lämplig utbildning i kombination med intresse för och inblick i idrottsrörelsen. Administrativa färdigheter är en förutsättning. Erfarenhet av arbete inom idrottsrörelsen är meriterande. Arbetsspråket är svenska. Kunskaper i engelska och finska är meriterande. Du som söker bör vara självgående, social, driven, noggrann och serviceinriktad.

Arbetstid: Den ordinarie arbetstiden är 37,5 timmar per vecka.Arbetstiden är flexibel. Kvälls- och helgarbete kan förekomma

Lön: Löneanspråk lämnas tillsammans med ansökan

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
01.09.2019
Arbetets varaktighet
31.12.2020
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
26.05.2019 - 00:00
Kontakta
Lena Eriksson, 0457 342 1974, lena@alandsidrott.ax
Ålands Idrottsförbund, Östra Esplanadgatan 7, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax