Hyrstolsföretagare - SPA

Mjuk & Len etablerades 2004 och är idag marknadsledande inom skönhet, friskvård, kosmetik, bijouterier och dyl. I centrum har vi dels en butik med över 4000 produkter inom branschen och i närheten hittar du även vårt day-spa som erbjuder många olika wellness-behandlingar av hög kvalitet.

Mjuk & Len erbjuder nu tillgängliga utrymmen för dig som är egen företagare och behöver effektiva arbetsutrymmen mitt i centrum med närhet till restauranger, cafeer och näringsliv m.m.

Är du frisör, hudterapeut, osteopat, kiropraktor, nagelteknolog, samtalsterapeut eller på något annat sätt verksam inom friskvårdsbranschen så är du välkommen att höra av dig! Även andra branscher kan vara av intresse. Det kan handla om både deltid- och heltidsverksamhet.

Vi erbjuder även utrymmen för försäljning av produkter antingen som shop-in-shop eller med egen operativ verksamhet - allt är öppet för diskussion!

Kontakta Kristina Holmström på telefon 0457-5483381 eller e-post mjukolen@gmail.com för närmare information - vi ser fram emot att höra av dig!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
31.12.2019
Kontakta

Kristina Holmström, 0457-5483381, mjukolen@gmail.com

Mjuk & Len SPA, Nygatan 7 C, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax