Husmor | Bo på Åland

Husmor

Waldorf Åland r.f. är en förening som består av föräldrar, som för sina barn driver waldorfbarnträdgården Regnbågen. Verksamheten bedrivs i gamla Björsby folkskola i Jomala, och vi har i dagsläget 18 barn.

Vi söker en husmor till vårt dagiskök. Maten som lagas är ekologisk, närodlad, sockerfri och vegetarisk ibland med inslag av kött eller fisk.

Har du erfarenhet av surdegsbröd är det en fördel, då allt bröd bakas här. Erfarenhet av mjölksyrning och olika dieter är även meriterande. Vi har en köksträdgård där en del örter och rotsaker odlas.

Som husmor hos oss jobbar du självständigt i köket och ansvarar därmed för det som hör köket till inkl. inköp, tillredning, städning, egenkontroll och så vidare. Då vi ser på verksamheten som en helhet behöver du räkna med att delta på kollegiemöten och vara öppen för waldorfpedagogiken. Kollegiet består i dagsläget av 7 personer, varav 5 pedagoger, 1 kanslist och 1 husmor. Tillsammans planerar vi och sköter den dagliga verksamheten i ett nära samarbete. Vi värdesätter en bra kommunikation och att alla trivs tillsammans. Arbetet förutsätter alltså både förmåga att jobba självständigt men också goda förmågor till samarbete krävs. Du bör även hålla en god hygien och vara bekväm kring barn då de ofta besöker köket. Vi vill att du även vid behov kan hjälpa till i barngrupp.

Vi söker dig som är utbildad kock och/eller har hygienpass och som brinner för att laga hälsosam mat till barn.

Arbetet är på cirka 32 timmar per vecka. Flexibilitet kring arbetstider behövs, arbete kvällar och helg förekommer vid årstidsfester och evenemang några gånger per termin.

Har du frågor ta gärna kontakt med oss!

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
28.7.2021, 6 månaders prövotid
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Du är välkommen att maila arbetsansökan med CV till kansli@waldorf.ax

Sista ansökningsdag
20.06.2021
Kontakta

Närmare upplysning kring tjänsten fås från föreståndare Lotta Jakobsson, 0457 3448 299

Waldorf Åland r.f., Godbyvägen 784, 22150 JOMALA

Site by Strax