HR Specialist/Rekryterare av sjöpersonal

Vi söker en HR SPECIALIST/REKRYTERARE AV SJÖPERSONAL till vårt kontor i Mariehamn.

Vill du vara med och rekrytera Östersjöns gladaste personal? Gillar du att jobba med människor? Vi har jobbet för dig!

Vi erbjuder dig en intressant jobbutmaning med goda personalförmåner och möjlighet till personlig utveckling. Du ingår i ett glatt och proffsigt HR-team för sjöpersonal, bestående av fyra personer i Mariehamn och två personer i Stockholm.

Placeringsorten är Mariehamn och Din närmaste chef är HR-teamledaren i Mariehamn. Resor i tjänsten till Finland (i första hand Åbo och Helsingfors) samt fartygsbesök ingår.

I ditt arbete ansvarar du för rekryteringsprocesserna för sjöpersonal i sin helhet, med allt vad det innebär. Du hanterarar ansökningar, ordnar intervjuer och anställer sjöpersonal till våra finskflaggade fartyg, både för kort- och långtidsvikariat samt till ordinarie tjänster. Ombord finns över 40 olika yrkeskategorier och du arbetar i första hand mot den åländska och finska arbetsmarknaden. Du deltar även i Employer Branding-aktiviteter somt t.ex. mässor och skolbesök.

Du är en positiv och flexibel lagspelare som kan samarbeta med olika människor med målet "rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt". Du har ett vänligt och trevligt sätt och bidrar positivt till Viking Lines arbetsgivarvarumärke vid bemötande av arbetssökande, både per e-post, telefon och personliga möten. Problemlösning och strukturerat arbete i högt tempo är något du trivs med. Du kan fatta snabba beslut då det krävs och är van att hålla många bollar i luften.

Du har relevant utbildning, erfarenhet inom rederibranschen eller tidigare erfarenhet av HR. Tidigare jobb ombord eller kännedom om fartygsvärlden räknas som en merit. Du kommunicerar flytande på svenska och finska.

Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under processens gång och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till

Är just du personen vi söker? Vi ser fram emot din ansökan med löneanspråk på www.vikingline.com

Sista ansökningsdag
08.12.2019
Kontakta

HR-teamledare Jenny Linnanlehto, 018-27 000 (växel)

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax