Hovmästare

Vi söker serviceinriktade HOVMÄSTARE.

Är du en inspirerande ledare som gillar att jobba i högt tempo?

Platserna är i första hand på M/S Rosella (Mariehamn-Kapellskär linjen) och på M/S Gabriella (Helsingfors-Stockholm linjen). Platserna är ordinarie i befattningen cateringförman.

Vi erbjuder dig bra personalförmåner samt ett varierande och utmanande jobb, med möjlighet att utvecklas i ditt yrke. Ombord jobbar du ca 165 dagar/år och är ledig ca 200 dagar/år.

Som hovmästare har du en viktig roll inom ledarskapet ombord. Dina arbetsuppgifter innefattar daglig arbetsledning, personalplanering och serveringsarbete i alla fartygets restauranger. Du ansvarar för lönsamhet, produktutveckling och servicenivå på din avdelning. Du leder personalen på ett inspirerande sätt mot målsättningarna. Problemlösning är något du trivs med.

Du är genuint intresserad av mat och dryck och strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar. Du är en positiv lagspelare som kan arbeta med olika sorters människor, med passionen och viljan att vara med och utveckla våra restauranger enligt dagens trender. Du tar ansvar över helheten inom ditt ansvarsområde.

På M/S Rosella ansvarar du för restaurangavdelningen, som består av buffet-restaurang, liten à la carte-restaurang, 2 caféer och dansrestaurang med 15 - 25 anställda (varierar efter säsong). Du rapporterar till fartygets intendent.

På M/S Gabriella ansvarar du för 4 matrestauranger och för två dryckesrestauranger med olika koncept för sammanlagt 400 gäster och 14 - 24 anställda (varierar efter säsong). Du rapporterar till fartygets restaurangchef.

Vi förväntar oss att du har utbildning och bred erfarenhet inom restaurangbranschen. Tidigare förmanserfarenhet, sommelierutbildning och erfarenhet av à la carte-restauranger är meriterande. Du kommunicerar flytande på svenska, finska och engelska. På M/S Rosella räcker kunskaper i svenska.

Är just du personen vi söker?

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Skicka ansökan till

Registrera din ansökan på www.vikingline.com - Sök jobb - Jobba ombord.

Sista ansökningsdag
23.08.2019
Kontakta

På eventuella frågor svarar rekryteringen, (018) 27 000 (växel).

Viking Line Abp, Mariehamn, Norragatan 4, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax