Hotellreceptionister | Bo på Åland

Hotellreceptionister

Park Alandia Hotell är Ålands nyaste hotell med 90 rum. Här finns också restaurang, bar, konferens- och festvåning och snyggaste poolen i stan! Skön live musik spelas onsdag-lördag året om och vår uteservering har många soltimmar.

Park Alandia Hotell är ett familjeägt bolag där laganda, att ha kul på jobbet och att brinna för det man gör står i fokus. Hos oss jobbar 32 personer året runt och i sommar behöver vi förstärkning av 2 pigga och glada kollegor till vår reception. I receptionen arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Det är med stolthet vi ärligt kan säga att kundservicen i vår reception får höga poäng i hotellrecensionerna. Här trivs både gäster och receptionspersonal.

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. Arbetsuppgifterna består av följande:

- In- och utcheckningar

- Telefonväxel

- Ta emot bokningar via telefon och mail

- Kassahantering

- Fakturering och övriga administrativa uppgifter

- Övriga förekommande receptionsuppgifter

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig.

Erfarenhet av tidigare arbete i reception och kunskaper i hotellsystemet Opera är meriterande men inte ett krav. Som dagreceptionist behöver du kunna svenska, finska och engelska i både tal och skrift. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige.

Tjänsterna är tidsbundna över sommaren med möjlighet till extra arbete under hösten. Receptionsjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med dag-och kvällspass under veckans alla dagar. Var tredje helg är helt ledig lördag-måndag.

En av receptionstjänsterna är ca 6 veckor, den andra ca. 2,5 månader med början i juni. Exakta tider blir beroende på semestrar. Nämn gärna i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Arbetets varaktighet
6 veckor eller 2,5 månader
Lön
enligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

Vi ser framemot att läsa din ansökan och hoppas du skickar in den tillsammans med din CV redan idag till jobb@parkalandia.com! Intervjuer kommer att ske löpande och platserna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag
31.03.2020
Kontakta

Pia, pia@parkalandia.com, 018-14 130

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax