Hotellreceptionist | Bo på Åland

Hotellreceptionist

I vår reception arbetar vi alla tillsammans som ett team mot gemensamma mål och vår ambition är att varje gäst ska trivas och få en härlig upplevelse hos oss.

Det är med stolthet vi ärligt kan säga att kundservicen i vår reception får höga poäng i hotellrecensionerna. Här trivs både gäster och receptionspersonal.

Dina arbetsuppgifter

Som receptionist är du företagets ansikte utåt och blir gästens närmaste kontakt. Vi söker dig som har stor servicekänsla och tycker om att sprida glädje bland både gäster och övriga medarbetare. Arbetsuppgifterna består av följande:

- In- och utcheckningar

- Telefonväxel

- Ta emot bokningar via telefon och mail

- Kassahantering

- Fakturering och övriga administrativa uppgifter

- Övriga förekommande receptionsuppgifter

Personliga egenskaper

Som medarbetare hos oss behöver du vara serviceinriktad och alltid sträva efter att ge våra gäster den bästa helhetsupplevelsen. Som person är du positiv, ansvarstagande, stresstålig, har lätt för att samarbeta och har förståelse för att alla arbetskamrater är värdefulla. Du har god struktur i ditt arbete samt ordning och reda runt om dig. Det är viktigt att du kan jobba självständigt och vågar ta beslut då man även arbetar ensam i receptionen på kvällar och helger.

Kvalifikationskrav

Erfarenhet av tidigare arbete i reception och kunskaper i hotellsystemet Opera är meriterande men inte ett krav. Du behöver du kunna svenska, finska och engelska i både tal och skrift. Våra gäster kommer från hela världen men mestadels från Finland och Sverige.

Vi önskar att du är 20 år fyllda.

Varaktighet

Tjänsten är tidsbunden över sommaren med möjlighet till extra arbete under hösten. Receptionsjobbet är skiftesarbete med ett rullande arbetsschema med dag-och kvällspass under veckans alla dagar. Var tredje helg är helt ledig lördag-måndag.

Tjänsten är för ca 4-6 veckor, med början i juni. Exakta tider blir beroende på semestrar. Anställningen börjar enligt överenskommelse.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
enligt överenskommelse
Lön
enligt kollektivavtal
Skicka ansökan till

jobb@parkalandia.com

Nämn i ansökan vilken tjänst du söker då vi har flera lediga tjänster i sommar.

Sista ansökningsdag
31.03.2021 - 23:59
Kontakta

Johanna Enberg, +358 18 141 30, johanna@parkalandia.com

Park Alandia Hotell Ab, Norra Esplanadgatan 3, 22100 MARIEHAMN

Site by Strax