Gruppboknings- / Receptionschef | Bo på Åland

Gruppboknings- / Receptionschef

Havsvidden är beläget på norra Åland och dess röda granitklippor. Hit kommer gäster och besökare för den storslagna miljön, värmen och det personliga bemötande Havsvidden erbjuder. Nu söker vi en GRUPPBOKNING -/RECEPTIONS CHEF till vårt team på Havsvidden.

Vi önskar att du som söker vill vara med och fortsätta bygga upp och bidra till den höga servicenivå våra gäster erbjuds samt bibehålla den starka teamkänslan bland kollegorna på andra avdelningar. Du vill vara med och skapa en plats dit människor gärna vill komma tillbaka till.

Ditt ansvar är att se till att alla som jobbar i receptionen blir våra ambassadörer och kvalitetssäkrar gästernas upplevelse. Som person brinner du för service och möte med människor och vi sätter lika stort värde på såväl intern service som gästservice. För oss är det viktigt att du känner stort ansvar för din reception, är professionell i mötet med människor samt är lojal, ärlig och ordningsam.

Du är dessutom driven, flexibel och snabb och säljer vår resort genom ett smittande och engagerat sätt så att gästerna checkar ut en riktig trevlig upplevelse rikare. Att ställa upp och stötta på andra avdelningar när det krävs är för dig en självklarhet.

Vi ser Havsvidden resort som en enda avdelning är det viktigt att personen ifråga ser hela anläggningen som sin arbetsplats. Detta arbetssätt gäller på alla avdelningar för att de som jobbar här skall se helhet av gäster och dess vistelse.

Du jobbar idag eller har jobbat som receptionschef eller shiftleader tidigare och vill ta ytterligare ett karriärkliv med nya utmaningar och möjligheter.

Arbetsuppgifter

- I samråd med hotellchefen, schemaläggning för reception. Detta innebär att du har koll på de passen som behöver bemannas och i god tid ser till att det finns personal.

- Akuta schemaändringar i händelse av frånvaro

- Beställningar av kontorsmaterial såsom pappersvaror, frimärken och förbrukningsmaterial

- Att bearbeta/stämma av/kontrollera provisioner och provisionsfakturor

- Rapportering av statistik behärska excel filer

- Ansvara för gruppbokningar via mail och telefon och administration kring dessa med bekräftelser, justeringar, genomförande, uppföljning mm.

- I samråd med hotellchefen: skapa struktur och organisation i receptionen för att skapa tydlighet och en effektiv arbetsplats.

- I samråd med hotellchefen: utarbeta nya rutiner och lathundar för ett smidigt flöde av information i receptionen och för att göra information lättillgänglig.

- Upplärning av nyanställda och komplettering av befintliga receptionisters kunskapsnivå.

- Regelbundna rumskontroller för att lära känna huset och för att kunna stå för att produkten är ren, fräsch och håller en hög nivå.

- Alltid sträva efter att höja nivån på gästvänlighet och bemötande.

- Svara på gästrecensioner på boknings sajter och online forum.

Närvaron är A och O för att skapa trygghet och bibehålla en hög nivå av kunskap. I samråd med hotellchefen kommer ni överens om planeringen så att en ansvarig är på plats när det behövs. Det kommer att förekomma kvälls och helgtjänstgöring. Att behärska finska språket är ett plus och att du är van användare av hotell bokningssystem är ett krav.

Fakta om tjänsten

Arbetet börjar
April / Maj
Arbetets varaktighet
tillsvidare
Lön
enligt överenskommelse
Skicka ansökan till
Sista ansökningsdag
28.02.2021
Kontakta

Emanuel Lund, +3581849408, emanuel@havsvidden.com

Havsvidden Management Ab, Havsviddsvägen 90, 22340 GETA

Site by Strax